Schimmelpennick van der Oyeweg tijdelijk dicht door vrachtwagen in berm

Schimmelpennick van der Oyeweg tijdelijk dicht door vrachtwagen in berm

‘Reizen zitten vol uitdagingen’. Dit bedrijfsmotto op de zijkant van de trailer bleek ook het motto van een vrachtwagenchauffeuse in Delfgauw. Daar reed ze namelijk het voertuig vast boven een sloot.

Vast
Rond kwart voor drie ’s middags ging het mis op de Schimmelpennick van der Oyeweg. Door onduidelijke reden kwam de vrachtwagen in de berm terecht en kwam de cabine deels in de sloot terecht. De chauffeuse bleef ongedeerd.

Weg dicht
Doordat de trailer dwars over de smalle weg stond, was het voor verkeer onmogelijk om erdoor te komen. De weg was daarom tijdelijk dicht, totdat een bergingsbedrijf ter plaatse kwam om de vrachtwagen los te trekken.