Buitenspeeldag Leeuwendaal 2023: Een dag vol speelplezier!

Buitenspeeldag Leeuwendaal 2023: Een dag vol speelplezier!

Op een zonnige dag in Leeuwendaal vond de Nationale Buitenspeeldag plaats, waarbij Rijswijk zich aansloot bij het landelijke initiatief om kinderen de mogelijkheid te bieden onbezorgd buiten te spelen. Met een overvloed aan activiteiten was er voor ieder wat wils.

Veel leuke activiteiten
Kinderen konden genieten van ponyrijden, timmeren, schminken en vlechten. Het luchtkussen zorgde voor springplezier en bij spekhappen en blikgooien konden ze hun behendigheid testen. Skelterracen bood een spannende race-ervaring en de schilderhoek stond klaar voor de jonge kunstenaars.

Silent disco
Voor de dansliefhebbers was er een silent disco, waar ze op de maat van de muziek konden bewegen. Het Buitenspeeldagcafé bood verfrissende limonade, heerlijke koffie, popcorn en andere lekkernijen om even bij te komen. Veiligheid stond centraal met een speciale nep EHBO-post, waar kinderen leerden over basisprincipes van veiligheid en gezondheid.

Vrijwilligers dragen event
De Buitenspeeldag in Leeuwendaal was een succes dankzij de inzet van vrijwilligers en organisatoren. Kinderen genoten volop van alle activiteiten en gingen met mooie herinneringen naar huis. Buitenspelen blijft belangrijk én leuk voor jong en oud!