Beleef Pijnacker: Een nieuw evenement in het hart van Pijnacker Centrum

Beleef Pijnacker: Een nieuw evenement in het hart van Pijnacker Centrum

Deze zomer staan er weer tal van evenementen op het programma in Pijnacker Centrum. Op zaterdag 1 juli vindt het gloednieuwe evenement “Beleef Pijnacker” plaats op het Raadhuisplein, van 12.00 tot 17.00 uur.

Beleef Pijnacker brengt alles samen op één plek! Dit evenement is een showcase van het mooiste, beste en lekkerste dat Pijnacker te bieden heeft. De Ondernemersvereniging Pijnacker Centrum werkt samen met Loco Concepts om dit mogelijk te maken, met de steun van alle ondernemers in Pijnacker Centrum en het Ondernemersfonds.

Dit jaar wordt bescheiden begonnen, maar Beleef Pijnacker moet in de komende jaren verder uitbreiden en aangekleed worden. Het doel is om een unieke belevenis te creëren met diverse activiteiten, waaronder lokale muziekoptredens met singer-songwriters, lokale ondernemers die hun producten presenteren, plaatselijke tuinders en telers, en kinderactiviteiten zoals voorleessessies, bellenblazen en elementen met tractoren en boerderijen.

Stimuleren van lokale verbinding
Uit het Strabo-koopstromenonderzoek van vorig jaar is gebleken dat evenementen vooral lokale verbinding moeten stimuleren om succesvol te zijn voor onze bezoekers. Beleef Pijnacker streeft ernaar om precies dat te bieden!

Een dagje uit
De gemeente Pijnacker-Nootdorp en Citymarketing ondersteunen dit nieuwe initiatief en zullen ook aanwezig zijn. Bovendien promoten we vanuit de gemeente een dagje uit in beide dorpskernen. Hoe leuk is het voor consumenten om zowel Beleef Pijnacker te bezoeken als de braderie in Nootdorp, die op dezelfde dag plaatsvindt?