Yuverta studenten doen mee met Varend Corso

Yuverta studenten doen mee met Varend Corso

Na weken plannen, bouwen en schikken, was het vrijdag eindelijk zo ver: de boot van de 2e jaar studenten van mbo Yuverta Rijswijk ging te water voor het Varend Corso Westland. De studenten Bloem, Groen en Styling strijden in de ‘Blooming battle’ voor de eer tegen andere mbo scholen met de mooiste arrangementen.

Het thema voor het Varend Corso Westland 2023 is: On Stage. De Yuverta studenten hebben als onderwerp voor hun boot de musical Aladdin gekozen. Het was een echt spektakelstuk met als grote eyecatcher Aladdin’s magische lamp. Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen, fraaie planten en groenten in de hoofdrol. Uiteindelijk zijn de Yuverta mbo Rijswijk studenten net buiten de prijzen gevallen, maar ze mogen supertrots zijn op hun prestatie.