Komend weekend staat Nootdorp in het teken van de jaarmarkt

Komend weekend staat Nootdorp in het teken van de jaarmarkt

Op zaterdag 1 juli wordt de Parade in Nootdorp omgetoverd tot de gezelligste markt van het jaar tijdens de Jaarmarkt. Van 10.00 uur tot 17.00 uur kan je de hele dag rondstruinen langs de vele marktkramen.

Veel aanbod
Het Paradeplein en de omliggende straten zullen gevuld zijn met marktkramen. Of je nu op zoek bent naar een trendy zomerjurkje, de nieuwste mode wilt ontdekken, sportartikelen nodig hebtt, parfum wilt kopen, schoenen wilt scoren of gewoon wil snuffelen tussen boeken en andere leuke items, er is voor ieder wat wils.

Ook lekker eten en drinken
Daarnaast wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Tal van kramen bieden heerlijke lekkernijen aan. Geniet van een sappig stuk fruit of verwen uzelf met een smakelijke wafel.

En als je even wil uitrusten van het shoppen, kan je neerstrijken op een gezellig terrasje en bijpraten met dorpsgenoten. De Jaarmarkt biedt de perfecte gelegenheid om de oude bekenden te ontmoeten en te genieten van een ontspannen sfeer.