Lichelle de Bruijn nieuw raadslid voor GroenLinks Rijswijk

Lichelle de Bruijn nieuw raadslid voor GroenLinks Rijswijk

Tijdens de raadsvergadering van 27 juni is Lichelle de Bruijn toegetreden tot de gemeenteraad voor GroenLinks. Zij volgt Sam Schwencke op die er voor gekozen heeft om afscheid te nemen van de raad om als fulltime klimaatactivist aan de slag te gaan.

Al 2,5 jaar betrokken bij de partij
In het dagelijks leven is Lichelle transitiemedewerker circulair Zuid-Holland bij de Provincie Zuid Holland. In januari 2021 kwam Lichelle de Bruijn bij GroenLinks Rijswijk als fractieassistent en nu is ze dus volwaardig raadslid.

Voor Lichelle is het belangrijk dat ze kan bijdragen om de wereld om mij heen een beetje beter te maken. In februari 2021 spraken we Lichelle vanuit Rijswijk.tv. Hier stelde zij zichzelf voor.