[VIDEO] Er kan weer getrouwd worden in het oude stadhuis

[VIDEO] Er kan weer getrouwd worden in het oude stadhuis

Vrijdag is er voor het eerst getrouwd in het Huis van de Stad. De Gemeente Rijswijk hoopt dat veel echtparen enthousiast worden om vanaf nu ook te gaan trouwen in het oude stadhuis.

Eerste huwelijk in Huis van de stad
Het eerste huwelijk one plaats op 30 juni. Thomas Laugel en Martha Pincay Rodriguez gaven elkaar het Ja-woord. Zij waren beiden eerder getrouwd maar hebben het geluk nog een keer gevonden. Toen het echtpaar tijdens één van de open dagen in het Huis van de Stad de trouwzaal zag, was de keuze snel gemaakt dat ze hier met familie en vrienden het officiële huwelijksmoment wilden beleven.

Cadeautje van de gemeente
De gemeente is blij dat er na 20 jaar weer getrouwd kan worden in het Huis van de stad en heeft vanwege deze mooie mijlpaal het bruidspaar hun huwelijksvoltrekking in het Huis van de Stad gratis aangeboden.
Wethouder Larissa Bentvelzen is trots op de voltrekking van het eerste huwelijk in het Huis van de Stad: “Ik wil het bruidspaar van harte feliciteren. Eindelijk kunnen Rijswijkers weer trouwen op de mooiste locatie die daarvoor is in deze stad. Ik ben erg blij dat de iconische marmeren trappen voor de trouwzaal weer in gebruik worden genomen: daar waar vele generaties Rijswijkers hun trouwfoto’s hebben gemaakt en waar vanaf nu nieuwe stellen de mooiste dag van hun leven weer gaan vereeuwigen.”