Voordeur woning aan Karpaten in Leidschendam beschadigd na ontploffing

Voordeur woning aan Karpaten in Leidschendam beschadigd na ontploffing

In de nacht van zondag op maandag 3 juli heeft er een ontploffing plaatsgevonden bij de voordeur van een woning aan de Karpaten in Leidschendam. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen om zich te melden.

Klap
Rond half twee werden omwonenden wakker van een harde klap. Meerdere mensen zagen vervolgens vuur bij een voordeur en belden het noodnummer.

De politie zegt dat er vermoedelijk iets brandends tegen de voordeur van woning was gegooid en mogelijk iets tot ontploffing werd gebracht. Bij aankomst van de hulpdiensten was er geen sprake van brand meer. Hoewel de deur wel beschadigd raakte, raakte er gelukkig niemand gewond.

Onderzoek
Vooralsnog is niet duidelijk of het gaat om een gerichte actie, of wat een mogelijk motief is. De politie is een onderzoek gestart en heeft onder andere een buurtonderzoek gedaan.

Mensen die meer informatie of camerabeelden uit de omgeving hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of het online tipformulier. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).