VVD-politicus Coen Sleddering neemt afscheid van de gemeenteraad

VVD-politicus Coen Sleddering neemt afscheid van de gemeenteraad

Coen Sleddering, fractievoorzitter van de VVD, heeft dinsdag bekend gemaakt dat hij de gemeenteraad van Rijswijk gaat verlaten. Sleddering heeft voor de VVD zes jaar in de Rijswijkse gemeenteraad gezeten.

Tijd om te stoppen
In een persbericht geeft Coen aan dat hij deze maand 70 jaar wordt. “Dat dit de leeftijd voor politici, net als voor burgemeesters en rechters, om te stoppen met het uitoefenen van hun functie”, aldus Sleddering.

Sleddering is een bekend gezicht in Rijswijk en naast zijn werk altijd actief geweest in en voor de Rijswijkse samenleving. Zo was hij voorzitter van de Rijswijksche Hockey Club RHC, voorzitter van de raad van toezicht van Trias, Centrum voor de Kunsten en lid van de raad van commissarissen van woningcorporatie Vidomes.

Het echte afscheid van de Rijswijkse gemeenteraad en politiek gaat later komen. De Rijswijkse VVD laat weten dat ze Coen Sleddering zeer dankbaar zijn voor alles wat hij voor Rijswijk heeft gedaan en ongetwijfeld zal blijven doen. “Wij hebben respect en waardering voor zijn grote inzet en betrokkenheid!”