Onthulling bouwbord markeert start bouw scholen in Pijnacker Noord

Onthulling bouwbord markeert start bouw scholen in Pijnacker Noord

Op woensdag 5 juli werd het bouwbord onthuld bij de bouwplaats aan de Groen van Printererlaan in Pijnacker. Hiermee is de start ingeluid voor de bouw van de Casaschool en kindcentrum Schatkaart met Skippy Pepijn.

Start
Eerder werd de grond al ‘bouwrijp’ gemaakt en inmiddels zijn de eerste heipalen al de grond in. Woensdag werd het bouwbord onthuld door wethouder Peter Hennevanger, Tessa Wessels (directeur bestuurder van de Casaschool), Harry Bosma (bestuurder van Octant) en Simone de Jonge (bestuurder van Skippy Pepijn). De afgelopen twee jaar hebben zij samen aan de bouwplannen van het nieuwe gebouw gewerkt.

Na de zomervakantie volgt er nog een tweede feestelijk startmoment. Dan gebeurt dit met de kinderen van de scholen en kinderopvang.

Oplevering
Als alles volgens de planning verloopt, is het gebouw in oktober 2024 klaar.