Papiercontainers weggehaald bij SV Nootdorp

Papiercontainers weggehaald bij SV Nootdorp

De containers van vereniging SV Nootdorp, voor het inzamelen van oud papier en karton, zijn maandag 10 juli weggehaald. Eerder besloot de vereniging hier al toe na aanhoudende overlast. De locatie is schoongemaakt en de locatie wordt door handhaving extra in de gaten gehouden.

Verbeterplan
SV Nootdorp gaat aan een verbeterplan werken om te kijken naar de mogelijkheden hoe oud papier en karton zonder overlast beheersbaar kan worden ingezameld op de locatie. Daarbij wordt gekeken naar passende maatregelen en naar de mogelijke inzet van de omgeving, zoals bijvoorbeeld de scholen De Waterwilg en Omia. Op die manier moet voorkomen worden dat afval en grofvuil naast de containers wordt geplaatst, zodat de locatie een schone en veilige plek is.

Tijdelijk alternatief
In de tussentijd kan het oud karton en papier worden aangeboden bij een wijkcontainer in de buurt, of bij de volgende sportverenigingen: RKDEO, De Groene Wijdte en Het Baken.


Door: Tamara Bruggemans-Lepage