Geen doorgang naar Pijnacker-Nootdorp na ongeval op N470 bij Delft

Geen doorgang naar Pijnacker-Nootdorp na ongeval op N470 bij Delft

Maandagmiddag 17 juli heeft er een forse aanrijding plaatsgevonden op de N470 bij de op- en afrit van de A13. Bij het ongeval waren een personenauto en een politiebus betrokken.

Spoedrit
Even voor drieën ging het mis op de Kruithuisweg (N470) boven de A13. De politiebusje was met zwaailicht en sirenes aan het rijden in verband met een melding toen zij op de kruising in botsing kwamen met een personenauto. Door de klap belandde het politiebusje op z’n kop en de auto op z’n zijkant.

Zowel de agenten als de automobilist raakten bij het ongeval gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend hoe het nu met de drie slachtoffers gaat.

Weg dicht
Het kruispunt is momenteel afgesloten in verband met het onderzoek en de daaropvolgende opruimwerkzaamheden. Door de afsluiting is het niet mogelijk om vanaf Delft gezien of vanaf de A13 vanuit Den Haag richting Pijnacker-Nootdorp te rijden. Verkeer richting de gemeente kan bij de afslag bij de IKEA eraf en binnendoor naar Delfgauw en eventueel vanaf daar verder. Verkeer van de A13, komend vanaf Rotterdam, kan wel richting Pijnacker-Nootdorp afslaan.