Verdachte veroorzaakt ravage tijdens vluchtpoging na steekpartij

Verdachte veroorzaakt ravage tijdens vluchtpoging na steekpartij

Woensdag 19 juli heeft de verdachte van een steekincident in Delft tijdens zijn vlucht meerdere aanrijdingen veroorzaakt. Uiteindelijk is de man aangehouden op de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk.

Steekpartij bij ziekenhuis
De politie laat weten dat rond half zeven bij het Reinier de Graaf-ziekenhuis aan de gelijknamige weg in Delft een steekincident heeft plaatsgevonden. Daarbij raakte één persoon gewond. Het is niet bekend hoe het nu met diegene gaat. Over de aanleiding van het incident is vooralsnog niks bekend.

Vlucht
De verdachte vluchtte weg in een blauwe bestelbus. Tijdens de vluchtpoging heeft de bestuurder meerdere aanrijdingen veroorzaakt. Uiteindelijk kon de verdachte, een 30-jarige man uit Nootdorp, op de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk, ter hoogte van de Albert Heijn, worden aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Slachtofferhulp
De politie laat weten dat er veel mensen getuige waren van het gebeuren en dat de impact hun groot was. Voor hen is slachtofferhulp geregeld.