Vrouw aangerand in Delfgauw

Vrouw aangerand in Delfgauw

Op zondagmiddag 16 juli is een vrouw aangerand ten zuiden van bedrijvenpark Ruyven in Delfgauw. De politie is op zoek naar de dader en roept eventuele getuigen of andere slachtoffers op om zich te melden.

Wielrenner
Het incident zou zich zondag rond vier uur ’s middags hebben voltrokken op het Karitaatmolenpad, vlakbij het freerunpark. De vrouw wandelde over het pad toen achter haar een man op een wielrenfiets aan kwam gefietst. Al fietsend kneep te man in een borst van de vrouw. De vrouw schrok en sloeg van zich af, waarna de wielrenner ervandoor is gegaan.

Tips melden
De politie roept mensen die mogelijk ook slachtoffer zijn geworden van een dergelijke aanranding om dit te melden. Ook mensen die getuigen waren of mogelijk weten om wie het gaat, worden gevraagd contact op te nemen. Tips melden kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.