Politie redt kind uit auto door inslaan autoruit

Politie redt kind uit auto door inslaan autoruit

De politie heeft donderdagmiddag een autoruit ingeslagen om een kind te bevrijden die in een auto zat opgesloten. Dit laat de politie via social media weten.

Sleutels vergeten
Agenten werden naar een van de parkeergarages van de Mall of the Netherlands gestuurd om een automobilist te helpen. Die had namelijk de deuren van zijn auto dichtgegooid, maar de sleutels lagen nog in het voertuig. En niet alleen de sleutels, maar ook een kind zat nog in de auto.

Ruit ingetikt
Het kind was nog te jong om zelf de deur van binnenuit te openen, dus heeft de politie een handje geholpen. Met toestemming van de man werd het ruitje ingetikt, waarna de auto weer kon worden geopend en het kind uit de auto worden gehaald.