Tafeltennisvereniging V.V.V. organiseert voor vijfde keer De Boer VVV Top-12 Toernooi

Tafeltennisvereniging V.V.V. organiseert voor vijfde keer De Boer VVV Top-12 Toernooi

Twaalf tafeltennissers van landelijke niveau zullen met elkaar de strijd aangaan tijdens het ‘De Boer VVV Top-12 toernooi’. Het toernooi zal plaatsvinden bij tafeltennisvereniging V.V.V. in Leidschendam.

Vijfde editie
Op zaterdag 26 augustus 2023 vindt het toernooi plaats bij de V.V.V. aan de Van Ruysdaellaan 95 in Leidschendam. Het is een jubileum-editie, aangezien het alweer de vijfde keer is dat V.V.V. dit toernooi organiseert. Het spelersveld zal komende weken bekend worden gemaakt via de website van de Leidschendamse vereniging.

Om 09.45 uur wordt het toernooi geopend. Iedereen die van een geweldig potje tafeltennis geniet, is uitgenodigd om bij de wedstrijden te komen kijken.