Kids Kermis van start gegaan op President Kennedyplein in Leidschendam

Kids Kermis van start gegaan op President Kennedyplein in Leidschendam

Terwijl het zonnetje doorbreekt, druppelen de eerste bezoekers binnen bij de Kids Kermis op het President Kennedyplein in Leidschendam. Tot en met zondag 6 augustus kunnen jong en oud genieten van allerlei leuke kermisattracties en spelletjes.

Attracties
Op de kermis zijn tal van attracties opgetuigd, zoals dansende theekopjes tot vliegende olifanten, hindernisbaan Rio Carnival en de ronddraaiende Pandora. Ook zijn er tal van andere spelletjes, zoals de schiettent en het eendjes vissen. Er zijn daarbij leuke prijzen te winnen. Uiteraard zijn er ook lekker kermislekkernijen, zoals bijvoorbeeld een lekkere suikerspin.

Via kermiskorting.nl kunnen bezoekers kortingsbonnen vinden voor op de kermis.

Openingstijden
Woensdag tot en met zaterdag is de kermis van 13.00 tot 22.30 uur geopend. Op zondag opent de kermis ook om 13.00 uur, maar sluit deze ’s avonds iets eerder, namelijk om 21.00 uur.