Don Bosco’s Vakantiebos feestelijk van start

Don Bosco’s Vakantiebos feestelijk van start

Zo’n tweehonderd kinderen waren maandag 31 juli getuige van de opening van het jaarlijkse Vakantiebos. Dit jaar kreeg het Vakantiebos het thema ‘feest’.

Vakantiebos
Dit jaar is alweer de 57ste keer dat het Vakantiebos wordt georganiseerd door Don Bosco in Rijswijk en was ook dit jaar weer helemaal uitverkocht. Meer dan 250 verschillende kinderen doen mee aan het drieweekse programma met spelletjes, koken, attracties, workshops en sporten. De tieners gaan zelfs een week op kamp.

Het Vakantiebos is mogelijk dankzij vijftig vrijwilligers en vakkrachten, die zich dagelijks inzetten om er een onvergetelijk programma van te maken. Ger Bulder was namens de Rotary Rijswijk aanwezig om het spektakel te openen. Don Bosco Rijswijk heeft veel te danken aan de Rotary, die zich op allerlei manieren inzet voor het jeugdcentrum. De kosten worden gedekt door een aantal fondsen, de gemeente Rijswijk, stadsdeel Laak en een aantal gulle donateurs.

Naschoolse activiteiten
Het Vakantiebos was al gauw uitverkocht, maar vanaf 4 september is iedereen weer welkom bij de naschoolse activiteiten. Zo is er op woensdag onze Hang Out voor jongeren vanaf 12 jaar en op woensdag, donderdag en vrijdag gratis activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Alle informatie is na te lezen op donboscorijswijk.nl.