Inschrijving geopend voor proeflessen bij Trias voor kinderen met speciale leerbehoeften

Inschrijving geopend voor proeflessen bij Trias voor kinderen met speciale leerbehoeften

Op 19 augustus houden Trias en KLANK Rijswijk een open dag voor ouders en hun ‘specials’ (kinderen met een fysieke of psychische beperking). De kinderen kunnen die dag meedoen met een proefles muziek, dans, beeldend of nieuwe media.

Open dag
De dag is georganiseerd door Trias, Centrum voor de Kunsten en KLANK Rijswijk. Het is speciaal bedoeld voor kinderen met speciale leerbehoeften. Tussen 14.00 en 15.30 uur kunnen zij die middag meedoen met verschillende proeflessen. Ook kan er kennis worden gemaakt met docenten en kunnen al jouw vragen worden gesteld. Na afloop krijgt iedereen nog een leuk presentje mee.

Inschrijving geopend
Per vrijdag 11 augustus is de inschrijving voor de proeflessen geopend. Ga naar stichting-trias.nl/special-edition voor meer informatie en om je aan te melden.