Fotoclub F70 begint 18 september met nieuwe Beginnerscursus Digitale Fotografie

Fotoclub F70 begint 18 september met nieuwe Beginnerscursus Digitale Fotografie

Op 18 september start de Beginnerscursus Digitale Fotografie bij de Rijswijkse fotoclub F70. Tijdens de cursus komen verschillende onderwerpen aan bod, waardoor deelnemers hun camera beter leren begrijpen en (nog) betere foto’s leren maken.

Cursus
Tijdens de cursussen komen er verschillende onderwerpen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan diafragma, scherptediepte, sluitertijd, het hanteren van de camera, lenzen, statieven, compositie, belichting, ISO-waarde en het histogram. Stapsgewijs leren cursisten hoe alle instellingen werken en hoe ze zo meer uit hun camera kunnen halen voor dat perfecte plaatje.

De cursus is zowel theoretisch als praktisch van aard. Na iedere les worden er huiswerkopdrachten gegeven. Over de gemaakte huiswerkopdrachten krijgt iedere cursist persoonlijke terugkoppeling.

Praktische informatie
De beginnerscursus telt zes maandagavonden in op 18 september; 2, 16 en 30 oktober; 13 november en 4 december van 20.00 tot 22.15 uur. De cursus wordt gegeven in Wijkcentrum Stervoorde. Op twee zaterdagen (7 oktober en 4 november) zijn er praktijkochtenden.

De kosten voor de totale cursus (inclusief lesmaterialen) bedragen € 150,00. Kijk voor meer informatie op de website van de fotoclub op fotoclubf70.nl.


Kopfoto door Ellen Wilkens