Parkeerplaats aan van der Kooijweg moet weer voor auto’s worden

Parkeerplaats aan van der Kooijweg moet weer voor auto’s worden

De politieke partij Beter voor Rijswijk heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W over de grootschalige opslag aan de Van der Kooijweg in de Rijswijkse Hoekpolder.

Opslag van ondergrondse containers
Volgens de partij is het parkeerterrein voor personenauto’s in het groene gebied in gebruik door aanvankelijke opslag van ondergrondse afvalcontainers. Beter voor Rijswijk stelt dat het terrein¬†inmiddels flink is uitgebreid met opslag van andere materialen waaronder nieuwe stenen en trottoirbanden. Ook staat er een mobiele watertank op een trailer en een op diesel aangedreven waterpompinstallatie. Ook is er het nodige puin gestort.

Vragen aan het college
Beter voor Rijswijk vroeg al vaker aandacht voor het ‘oneigenlijk gebruik van de parkeervoorziening’ zoals ze het zelf omschrijven. Ze willen nu weten of er een vergunning bestaat voor deze opslag en wil het liefst dat er een einde gemaakt wordt aan de situatie in het gebied. Het college dient binnen enkele weken een reactie te geven op de vragen van de partij.