N470 drie weekenden dicht vanwege werkzaamheden

N470 drie weekenden dicht vanwege werkzaamheden

De provincie Zuid-Holland voert reparatiewerkzaamheden uit aan de N470 tussen de A4 bij Delft en Zoetermeer. De weg is in augustus één weekend en in september twee weekenden afgesloten.

Asfalt
De provincie laat weten dat het asfalt op verschillende plekken gerepareerd zal worden. Vrijdag 25 augustus 20.00 uur tot en met maandag 28 augustus 06.00 uur wordt gewerkt aan het Kruithuisplein en aan de N470 tussen de Zuidweg in Zoetermeer en het Tolhekplein in Pijnacker (in de richting van Pijnacker). Het is hierdoor onmogelijk om richting Pijnacker te rijden over de N470.

Latere afsluitingen
De tweede afsluiting is van vrijdag 1 september 20.00 uur tot en met maandag 4 september 06.00 uur. Dan wordt er gewerkt aan de N470 tussen het Tolhekplein in Pijnacker en de kruising met de Lansinghageweg in Zoetermeer (in de richting van Zoetermeer). Dan zal de N470 vanaf het Tolhekplein in Pijnacker tot de Lansinghageweg in Zoetermeer afgesloten zijn.

De derde afsluiting is van vrijdag 8 september 20.00 uur tot en met maandag 11 september 06.00 uur. Dan wordt er gewerkt aan de Kruithuisweg tussen het Kruithuisplein en de Buitenhofdreef en aan de N470 tussen het Kruithuisplein en het Tolhekplein (in de richting van Zoetermeer). Dan zal de N470 tussen het Kruithuisplein en het Tolhekplein in Pijnacker en in de richting van Zoetermeer dicht zijn. Ook zal de Tuinderweg in Pijnacker tussen de rotonde met de Van Buijsenlaan en de N470 in de richting van de N470 zijn afgesloten.