Weer spectaculair programma tijdens Strandwalfestival

Weer spectaculair programma tijdens Strandwalfestival

Eindelijk is het weer zover: De Naald wordt 8,9 en 10 september weer omgebouwd tot het leukste festivalterrein van Rijswijk. Dit jaar kan je tijdens het Strandwalfestival weer genieten van muziek en cultuur, en er staat heel wat op het programma.

Strandwalmarkt
De Strandwalmarkt zal ook dit jaar niet ontbreken. Op deze gezellige markt staan verschillende kraampjes met informatie, workshops en activiteiten gegeven door Rijswijkse verenigingen en organisaties. De markt is dit jaar weer gevestigd tussen de Rijswijkse Schouwburg en het Huis van de Stad en is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Cultuurpodium
Op het podium van cultuur worden er optredens geven van lokale talenten en kun je genieten van alle creativiteit die Rijswijk heeft. Met zang, dans, musical en veel meer is er voor iedereen wat te bekijken. Je kunt een kijkje komen nemen van 12.00 tot 17.00 uur in het Teddy Scholtenpark.

Strandwal Live
Op zaterdagavond staan er weer verschillende artiesten en bands op het podium, die voor een gevarieerd programma zorgen voor jong en oud. Met onder andere zangeres Stefania, bekend van Eurovisie Songfestival en The Voice Kids. Ook Emma Heesters en veel anderen komen optreden. Kortom Strandwal Live zit dit jaar weer vol met gezelligheid, livemuziek en lekker eten en drinken. Van 9 september 19.00 tot 00.30 uur bij de Naald.

Kids Zone
Ook voor kinderen is het Strandwalfestival een groot feest. In de Kids Zone zijn er activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Van een stormbaan tot aan midgetgolf, er is genoeg te doen. Kinderen krijgen ook een unieke kans om figuren, zoals Rapunzel, Peppa Pig en Fien & Teun te ontmoeten. Al dit leuks is er van 12.00 tot 17.00 uur bij The Lounge en de Naald. En natuurlijk is de beroemde lampionnentocht ook weer van de partij. Tussen 12.00 en 17.00 uur kun je bij de Rijswijkse Schouwburg (Generaal Spoorlaan) je lampion versieren. En om 18.30 uur is de grote uitreiking van de best versierde lampion op het Hoofdpodium.

Het wordt dit jaar weer een spektakel waar je bij moet zijn! Voor meer informatie, specifieke locaties en tijden kun je kijken op strandwalfestival.nl