Het wordt weer een gezellig feest bij Zuidpop dit jaar

Het wordt weer een gezellig feest bij Zuidpop dit jaar

Op zaterdag 2 september is alweer de vierde editie van Zuidpop: Het muziekfestival waar heel Pijnacker-Nootdorp bij moet zijn. Zuidpop is een muziekfestival met gratis toegang, dat wordt georganiseerd voor en door bewoners van de wijk Pijnacker-Zuid. Net als de drie voorgaande edities is het Zuidpop ook dit in het wijkpark Tolhek. Op het terrein zijn er foodtrucks, livemuziek en vooral heel veel gezelligheid aanwezig.

Optredens
Tijdens het festival worden er optredens gegeven van lokale en regionale artiesten. Van rockmuziek tot aan covers van popmuziek, alles komt voorbij. Van 14.00 uur tot 15.00 uur start het eerste optreden en kun je luisteren naar de lokale band: Skip The Dishes. Zij zijn een lokale band met vooral swingende muziek. Daarna volgen er optredens van Ivyvox, Harvest Road, Join the Wolf Pack en DJ Cassus als afsluiting.

Goed doel
Zuidpop vraagt ook dit jaar weer aandacht voor een goed doel. Dit jaar is dat voor het goede doel van Jolanda van der Horst uit Pijnacker. Deze inwoonster is al ruim twee jaar actief met het maken van verjaardagsboxen voor gezinnen die het niet zo breed hebben. In de boxen zitten vooral luxeproducten waar gezinnen normaal geen geld voor hebben, zoals pannenkoekenmix, knakworstjes, limonade, cupcake mix, verjaardagsslingers en nog meer.

Kinderactiviteiten
Voor kinderen is er ook veel te doen tijdens Zuidpop. Op het terrein is eer een speciale kidshoek met een springkussen en een knutseltent waar kinderen creatief bezig kunnen zijn. Ook wordt er door de Dansacker een dansworkshop gegeven. Je kunt je opgeven om te oefenen voor een dansact en optreden.

Ga voor kaartjes voor de Dansacker en meer informatie over de kinderactiviteiten of het muziekprogramma naar de website zuidpop.nl.