Ender Girgin nieuwe voorzitter van Wij. Rijswijk

Ender Girgin nieuwe voorzitter van Wij. Rijswijk

Wij. Rijswijk heeft een nieuwe voorzitter: Ender Girgin volgt Pascal Calabro na vijf jaar voorzitterschap op. “Er is in de Rijswijkse politiek nog een slag te winnen”, aldus een enthousiaste Ender.

Rijswijker in hart en nieren
Ender Girgin is al jaren lid bij de partij en is in het dagelijks leven werkzaam als architect. Hij zegt met veel enthousiasme aan de slag te gaan als voorzitter: “Ik heb veel interesse in de lokale politiek en lever graag mijn bijdrage. Ik ben een Rijswijker in hart en nieren.”

“Wij. past perfect bij mijn politieke visie en interesse”, vervolgt Ender. “We zijn meer dan een politieke partij. We zijn echt een actieve beweging, binnen en buiten de raadszaal. Samen met onze leden betekenen we veel voor Rijswijk. Zo doen we activiteiten zoals de Oud is Goud Awards voor ouderen, kerstdiners voor alleenstaanden, Cupido-Express met Valentijn, diverse acties tegen zwerfvuil en nog veel meer. Ook houden we politieke ledenavonden waarbij je echt inbreng hebt. Die neemt de fractie mee naar de raad. Daarnaast doen we activiteiten speciaal voor leden, zoals onze boottocht in de zomer en de inmiddels traditionele barbecue. We hebben echt een hele diverse club leden, van jong tot oud en met veel verschillende achtergronden. Samen kunnen we veel bereiken. Ik ben er trots op om dat als voorzitter in goede banen te mogen leiden. ”

Rijswijkers meer betrekken
Met een blik op de toekomst zegt Ender dat ze als partij de Rijswijkers meer dan ooit willen gaan betrekken: “Niet alleen meedenken, maar echt meebeslissen. We hebben wat dat betreft veel bereikt in de afgelopen vijf jaar. Maar er is in de Rijswijkse politiek nog een slag te winnen.”