Verdachte aangehouden voor neersteken Nootdorpse vrouw in Ypenburg

Verdachte aangehouden voor neersteken Nootdorpse vrouw in Ypenburg

De politie heeft een verdachte aangehouden voor het neersteken van een 27-jarige vrouw uit Nootdorp tijdens een ruzie in Ypenburg. Het gaat om een 27-jarige vrouw uit Delft, zo laat de politie weten.

Ruzie
Maandagavond 28 augustus kregen twee vrouwen ruzie op straat nabij de Hornbach in Ypenburg. Tijdens de ruzie werd de Nootdorpse gestoken. De dader vluchtte hierna weg. De vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het nu met haar gaat, is niet bekend.

Later die avond werd al een verdachte aangehouden. Dit betrof een vrouw die overeenkomende signalementen had, maar bleek achteraf niks met het incident te maken te hebben. Zij is later die avond op vrije voeten gesteld.

Aanhouding
Het onderzoek dat volgde, leidde de politie uiteindelijk naar de 27-jarige vrouw uit Delft. Zij zit momenteel nog vast en wordt vrijdag 1 september voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die zal beslissen of het voorarrest van de vrouw wordt verlengd.