De week van het Lezen en Schrijven bij bibliotheek aan de Vliet

De week van het Lezen en Schrijven bij bibliotheek aan de Vliet

Vrijdag 8 september is de Week van Lezen en Schrijven officieel gestart. Tijdens deze week kun je meedoen aan verschillende activiteiten in de Bibliotheek. Zo kun je bij de lezing Bekend maakt Bemind luisteren naar ervaringsverhalen van vluchtelingen. Deze lezing kun je nog donderdag 14 september van 09.00 uur tot 10.30 uur bijwonen in bibliotheek Rijswijk, in Huis van de Stad. 

 Hele jaar door terecht bij de Bibliotheek
Als Bibliotheek zetten ze zich het hele jaar door in om mensen te helpen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen. Dit doet de bibliotheek met leesclubs van het Taalhuis en met een speciale boekencollectie. 

 Het Glazen Radiohuis
Na het succes van de vorige editie, wordt er dit jaar weer het Glazen Radio Huis georganiseerd om aandacht te vragen aan taal en laaggeletterdheid. Van 6 t/m 9 september stond het Glazen Radiohuis in Zoetermeer. En van 12 t/m 15 september staat het Glazen Radiohuis in Den Haag op Jonckbloetplein. Tijdens de uitzending worden er optredens en interviews gegeven, in en om het Glazen Radiohuis over taal en laaggeletterdheid.  

De uitzendingen zijn te volgen via de (lokale) radio, internet, televisie en je kunt langskomen om een kijkje te nemen. Kijk en luister Live mee via glazenradiohuis.nl