De Rijswijkse Erespeld overhandigd aan vrijwilligers van Welzijn Rijswijk

De Rijswijkse Erespeld overhandigd aan vrijwilligers van Welzijn Rijswijk

Tijdens de feestelijke viering van het 20-jarige bestaan van Welzijn Rijswijk op zaterdag 16 september, heeft Burgemeester Huri Sahin, namens het gemeentebestuur De Rijswijkse Erespeld overhandigd aan de vrijwilligers van Welzijn Rijswijk. 

Vrijwilligers in het zonnetje
Huri Sahin heeft de erespeld symbolisch overhandigd aan een aantal vrijwilligers die zich al meer dan 20 jaar lang actief in zetten als vrijwilliger. Het vrijwilligerswerk wat zij doen is heel breed en varieert van maaltijden bezorgen, activiteiten organiseren tot het bieden van een luisterend oor. Door de inzet van de vrijwilligers voelen mensen zich gesteund en gezien. De Erespeld krijgen personen, verenigingen, stichtingen of bedrijven die langdurig verdienstelijk zijn geweest voor Rijswijk.