Groot feest tijdens burendag in Bovenveen

Groot feest tijdens burendag in Bovenveen

Zaterdag 23 september is het weer zo ver! Tussen 11:00 en 15:00 organiseren samenwerkende buurtorganisaties in de wijk Bovenveen weer een heel leuk aantal aan activiteiten.

Iets voor jou?
Ben jij jong of oud? Dat maakt niks uit als het om de burendag gaat. Vanaf het startpunt wordt namelijk iedereen meegenomen door een paardentram. Je gaat in totaal langs drie verschillende haltes: Trefpunt Bovenveen van Middin, de Jaques Perkstraat van React en de Algemene Tuindersvereniging. Uiteindelijk eindig je weer in de in de huiskamer van de Koningkerk in Bosshardt. Op de locaties zelf zijn er leuke dingen te vinden zoals muziek, wat te snacken en een lekker drankje bij de lunch. Alles wordt verzorgd en er zijn geen kosten aan verbonden.

Programma
Om 11:00 kun je een workshop doodle tekenen of mozaïeken bij de Koningkerk. Mocht jou dit niet aantrekken kan je ook om 11:00 naar de opening van het nieuwe paviljoen bij de tuindersvereniging die wordt gehouden door wethouder Belt. Overigens kan je om 13:00 een tweedehands kleding modeshow bezoeken bij de Koningkerk.