Eurojackpot valt in Pijnacker!

Eurojackpot valt in Pijnacker!

De PLUS in Pijnacker heeft het voor elkaar gekregen, zij hebben het winnende lot verkocht van de Eurojackpot. Deze jackpot van maar liefst 100.735,20 euro is op 20 september aan de gelukkige meegegeven. Wat wel een nadeel is, is dat ongeveer 30% wordt teruggehouden maar uiteindelijk houd je wel een leuk bedragje over natuurlijk!

Juiste combinatie
De speler uit Pijnacker heeft de juiste combinatie van vijf winnende getallen en het bonusgetal correct voorspeld. De getrokken nummers waren 8, 18, 26, 38, 39, en het bonusgetal was 12, en deze getallen kwamen overeen met de voorspelling van de speler uit Pijnacker waardoor ze haar prijs kon meenemen.

De mega jackpot van 66 miljoen viel in Duitsland. De eerstvolgende trekking heeft maar liefst een bedrag van 10 miljoen euro.