Coming Out Day Bibliotheek aan de Vliet

Coming Out Day Bibliotheek aan de Vliet

Woensdag 11 oktober is het internationale Coming Out Day, een dag waarop gevierd wordt dat je open kan zijn over wie je bent. En dit wordt ook gevierd bij bibliotheek aan de Vliet. 

 Activiteiten bij bibliotheek aan de Vliet
Als traditie gaat de regenboogvlag op veel plekken hoog in de vlaggenmast en worden er ook veel activiteiten georganiseerd rondom uit de kast komen. Bibliotheek aan de Vliet heeft ook een aantal activiteiten op de planning staan.  

Zo kun je op maandag 9 oktober aanschuiven bij de Meet & Greet van Loïza Lamers, ze vertelt over haar gendertransitie en de uitdagingen die ze heeft gehad. De Meet & Greet duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur en vindt plaats in Bibliotheek Voorburg. 

Op woensdag 11 oktober kun je je eigen pronoun badge maken in de bibliotheek. Je kunt dan terecht voor een open gesprek over wat pronouns precies zijn en wat het inhoudt, maar ook om te praten over wat jou pronouns zijn. En je krijgt dan gelijk de mogelijkheid om een gratis badge te maken met jouw pronouns. Dit vindt allemaal plaats van 15.30 uur tot 17.00 uur in bibliotheek Rijswijk. 

Op woensdag 11 oktober en op vrijdag 27 oktober van 20.00 uur tot 21.30 uur is de voorstelling ‘Boys won’t be Boys’ te zien in de Rijswijkse Schouwburg. In deze theatervoorstelling zingen, dansen, rappen, dichten en vertellen de acteurs over hun persoonlijke levens. Deze voorstelling was vorig seizoen overal uitverkocht en opende vele ogen.

 

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: https://www.bibliotheekaandevliet.nl/indebibliotheek/Coming-out-day.html