Speelgoedbeurs 2023 in sporthal Het Baken

Speelgoedbeurs 2023 in sporthal Het Baken

Speelotheek Harlekino organiseert op 28 oktober alweer de 29ste editie van de speelgoedbeurs in sporthal Het Baken, in Pijnacker. Op de speelgoedbeurs wordt speelgoed verkocht dat is ingebracht door particuliere aanbieders. Het aanbod bestaat uit puzzels, baby- en peuterspeelgoed, boeken, fietsjes en nog veel meer

Speelgoed verkopen
Ook kan je zelf speelgoed aanbieden voor de verkoop. Dit kan via de webiste van Harlekino. 70% van de opbrengsten krijg je als aanbieder zelf, 30% gaat naar Harlekino. Wat niet verkocht wordt kan je weer ophalen. Tevens staan er mensen van goede doelen klaar waaraan je je onverkochte speelgoed kan doneren. Zo haalt iedereen zijn voordeel uit de beurs.

De beurs is van 9:00 tot 16:00. Tussen 9:00 en 11:00 heb je een (gratis) toegangsticket nodig, vanaf 11:00 is er vrije inloop. Vanaf 11 oktober kan je een ticket reserveren via de website van Harlekino.