Voorleesfeest bij bibliotheek Oostland

Voorleesfeest bij bibliotheek Oostland

Zaterdag 7 oktober organiseert Bibliotheek Oostland een voorleesfeest. In het kader van de Kinderboekenweek, wordt het boek ‘Feest voor Ilyas’ voorgelezen. Dat gebeurt niet alleen in het Nederlands, maar ook in nog veel meer verschillende talen.

Meertaligheid
Het voorleesfeest zal worden gehouden in de vestiging Pijnacker, Buurt & Zo. De bibliotheek zal deze dag veel aandacht besteden aan meertaligheid. Naast dat het boek wordt voorgelezen in verschillende talen, is er zelfs een gebarentolk aanwezig.

Ook wethouder aanwezig
Deze middag zal ook wethouder Peter Hennevanger van de gemeente Pijnacker-Nootdorp aanwezig zijn. Hij zal dan officieel de meertalige collectie boeken voor de jeugd openen. Ook zal hij het Kompas voor meertaligheid in ontvangst nemen. De dag zal worden afgesloten met een muzikaal feestje.

Het voorleesfeest begint zaterdag om 14.00u.