Veiligheidsontbijt 10 oktober met Ewout Genemans

Veiligheidsontbijt 10 oktober met Ewout Genemans

Op 10 oktober organiseren de bedrijvenparken De Boezem, Heron en Oostambacht samen met het Platform Veilig Ondernemen (PVO) en de gemeente Pijnacker-Nootdorp een Veiligheidsontbijt voor alle geïnteresseerde ondernemers in de gemeente. Ewout Genemans, Nederlandse televisieproducent, presentator, acteur, dagvoorzitter en spreker, zal hierbij de dagvoorzitter zijn. Tijdens het ontbijt staan de deelnemers en organisatie samen stil bij de gevaren van cybercriminaliteit en ondermijning. Burgemeester Björn Lugthart opent de bijeenkomst.

Week van de Veiligheid
Het ontbijt vindt plaats tijdens de Week van de Veiligheid. Dit is een campange gericht op ondernemers en hun werknemers. In deze week worden verschillende vormen van veiligheid onder de aandacht gebracht, zoals cybercrime, het voorkomen van overvallen en het tegengaan van winkelcriminaliteit. Dit alles met het doel Nederland veiliger te krijgen.

Het ontbijt is van 7:00-9:00 in de Raadszaal van het gemeentehuis, Emmastraat 165 te Pijnacker. De toegang is gratis.