Wegwerkzaamheden Prinses Beatrixlaan

Wegwerkzaamheden Prinses Beatrixlaan

Vanaf donderdag 5 oktober tot en met vrijdag 13 oktober vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Om overlast te voorkomen zullen de werkzaamheden tussen 20.00u ’s avonds en 06.00u de volgende ochtend plaatsvinden.

Gloednieuw asfalt
Het doel van de werkzaamheden is om het huidige asfalt te verwijderen. Vanzelfsprekend wordt er ook nieuw asfalt gelegd. De bermen langs de weg zullen worden opgeschoond. De Sir Winston Churchilllaan en de Admiraal Helfrichsingel krijgen ook een opknapbeurt.

Omleidingen worden geplaatst
De werkzaamheden zullen volgens de gemeente Rijswijk gefaseerd plaatsvinden. hierdoor heeft het verkeer zo weinig mogelijk hinder en kan het grotendeels blijven doorrijden. Voor de werkzaamheden nabij de op- en afritten voor de A4 worden omleidingen geplaatst. De gemeente roept op om de gele omleidingsborden te volgen.