Stichting Leergeld ZHM helpt kinderen met noodzakelijke spullen

Stichting Leergeld ZHM helpt kinderen met noodzakelijke spullen

Niet iedereen heeft het even makkelijk als het om geld gaat. Sommige gezinnen hebben het wat minder breed en juist dan is het erg fijn om een beetje steun te krijgen. Stichting Leergeld ZHM geeft steun aan gezinnen in Pijnacker-Nootdorp met kinderen die de noodzakelijke spullen niet kunnen betalen.

Stichting Leergeld ZHM
Met noodzakelijke spullen bedoelen wij bijvoorbeeld een laptop voor school, een fiets, kleding of een schoolspullenpas. Zo zorgen ze dat ieder kind alsnog mee kan doen. Dit deed de stichting ook bij de twaalfjarige Lucas; ‘ik had een fiets nodig, maar mijn ouders konden dit niet betalen’.

Aanvraag indienen
Mocht jij zelf niet dit soort spullen kunnen veroorloven voor jouw kind of ken je een gezin die dit probleem heeft? dien dan een aanvraag in bij Leergeld ZHM. Ga naar www.elkkinddoetmee.nl voor de voorwaarden en het online aanvraagformulier. De aanvraag kan worden ingediend door ouders, verzorgers, vrienden, kennissen of leraren.