Lokale helden gezocht voor de ‘Local Hero Award’

Lokale helden gezocht voor de ‘Local Hero Award’

De komende periode zoeken de Chrysantenkwekers van stichting Chryson naar lokale helden uit onder andere Rijswijk, Pijnacker en Nootdorp. 

In het zonnetje zetten
De Nederlandse chrysantenkwekers zetten elk jaar op World Kindness Day een grote groep mensen in het zonnetje om ze te bedanken voor hun harde werk. Nu vinden deze kwekers dat ook lokale helden erkenning verdienen en daarom roepen zij de ‘Local Hero Award’ in het leven. Voor deze prijs wordt met de lokale bevolking gezocht naar mensen die het leven van andere kleur geven net als de mooie chrysanten.  

Lokale held opgeven
Bewoners worden dus opgeroepen om hun lokale held te nomineren. Heeft er iemand bijvoorbeeld een goede daad verricht of is er iemand in jouw buurt die altijd voor iedereen klaarstaat? Via de website kunnen lokale helden tot en met dinsdag 31 oktober worden aangemeld. Op World Kindness Day op maandag 13 november worden de vijf lokale winnaars bekendgemaakt, tijdens de feestelijke uitreiking. 

Ga voor meer informatie of het aanmelden van een lokale held naar: https://www.justchrys.com/nl/winner-award/