Rijswijk wint Integration Award in Utrecht

Rijswijk wint Integration Award in Utrecht

Tijdens de jaarlijkse Integratie Top op 5 oktober, heeft Enable U in de Jaarbeurs Utrecht de Integration Award uitgereikt aan de Gemeente Rijswijk.  

Prijs in ontvangst
De Enable U richt zich op het leveren en onderhouden van veilige relaties tussen IT-systemen. De Integration Award heeft als doel om anderen te inspireren om zich ook te gaan verdiepen in de digitale integraties. Gemeente Rijswijk heeft de eer gekregen om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Dit leverde niet alleen een publieke erkenning op, maar ook een prachtige trofee.  

“Niet voor niets zijn de voordelen van een integratiestrategie talrijk, en de enige beperking ligt in onze verbeelding. Soms kan dit aspect wat verwarrend zijn, maar in essentie draait het om twee belangrijke doelen: dat organisaties met trots kunnen terugkijken op de initiatieven die ze hebben ondernomen en succesvol hebben geïmplementeerd op het gebied van integratie, en dat anderen hiervan kunnen worden geïnspireerd om zelf in actie te komen en vergelijkbare successen te behalen.”, aldus Niels Beckers van Enable U.