Opfriscursus voor senioren bestuurders in Rijswijk

Opfriscursus voor senioren bestuurders in Rijswijk

Veilig Verkeer Nederland organiseert dinsdag 31 oktober een opfriscursus rijvaardigheid voor senioren in Rijswijk. Iedereen van 65 jaar en ouder kan deelnemen aan de cursus.

Theorie
Tijdens de opfriscursus wordt wordt een stukje theorie behandeld. Bijvoorbeeld alle nieuwe verkeersregels die zijn ingevoerd. Ook wordt er met behulp van een computer een noodstop geoefend en wordt er een oogmeting aangeboden.

Zelf rijden
Natuurlijk wordt er tijdens de cursus ook zelf gereden. Met een opgeleide ritbegeleider wordt een een ritje gemaakt van circa 30 minuten. Hierna volgt een persoonlijk advies om de eventuele fouten en routines te verbeteren.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor inwoners van Rijswijk. Vanzelfsprekend is een geldig rijbewijs een vereiste. Er zijn 2 sessies beschikbaar: een ochtendsessie van 9.00 tot 12.00 uur en middagsessie van 13.00 tot 16.00 uur. Voor €15,- bent u verzekerd van deelname. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 oktober bij Linda de Jong via 0184-685317 of per e-mail: werkgroepsenioren@kpnmail.nl.