Een concert midden in de stad met POP UP

Een concert midden in de stad met POP UP

Rijswijk verwelkomt een gloednieuw poppodium namelijk POP UP podium. En dit is geen gewoon poppodium. Gedurende het komende jaar zal POP UP zes keer op verschillende locaties in Rijswijk opduiken.

Creativiteit en muziek
Elke keer wordt een locatie speciaal ingericht en omgetoverd tot een echt poppodium voor slechts één avond. Dit creatieve initiatief toont aan dat met muziek en creativiteit elke plek een poppodium kan worden, zelfs in een stad zoals Rijswijk, die geen vast poppodium heeft. Elke editie biedt een gevarieerde line-up met opkomend talent, bekende artiesten en lokale muzikanten.

Locatie en Line-up
De exacte locatie en line-up worden kort van tevoren bekendgemaakt, wat zorgt voor een element van verrassing. Voor de eerste editie op 18 oktober is de locatie al onthuld: de Rijswijkse Schouwburg. POP UP is een initiatief van Muziekschool Rijswijk en wordt ondersteund door de Gemeente Rijswijk. Deze reeks van zes evenementen zal plaatsvinden tussen nu en oktober 2024.