Een kaarsje branden voor je geliefde bij begraafplaats Koningshof

Een kaarsje branden voor je geliefde bij begraafplaats Koningshof

Op de avond voor Eeuwigheidszondag (25 november), nodigt begraafplaats Koningshof Jeen uit voor een betoverende Lichtjesavond. Of u nu een dierbare hebt begraven op Koningshof of niet, deze avond biedt de gelegenheid om samen te komen en een kaars aan te steken ter nagedachtenis. Je kan een eigen kaars meebrengen of er een kopen op de mini-informatiemarkt. Deze markt geeft ook informatie over herdenkingen

Een persoonlijke brief
De markt voorziet van warme dranken en een plek om te troosten en getroost te worden. Daarnaast kan je een persoonlijke brief schrijven aan een overleden geliefde. Aan het einde van de avond worden de brieven verzameld en symbolisch naar de hemel gestuurd als een liefdevolle groet.

De Lichtjesavond op Koningshof biedt een sfeervolle gelegenheid om te herdenken en te delen, zelfs als u niet eerder een begraafplaats hebt bezocht. Kom en deel deze bijzondere avond van nagedachtenis op Koningshof 3 in Pijnacker.