Genomineerden Belofteprijs 2023 bekend

Genomineerden Belofteprijs 2023 bekend

Vorige week presenteerden deelnemers aan de Belofteprijs van Pijnacker-Nootdorp zich aan de jury. Uit alle deelnemers heeft de jury drie genomineerden gekozen. De Belofteprijs is een publieksprijs. Iedereen kan stemmen op deze drie genomineerden en daarmee de winnaar bepalen.

De Belofteprijs
De Belofteprijs is een ondernemersprijs die jaarlijks door de gemeente Pijnacker-Nootdorp wordt uitgereikt aan een startende ondernemer of onderneming. Vereiste is dat de starters niet meer dan drie jaar aan het ondernemen zijn. Het doel van de prijs is waardering uiten aan ondernemers in de regio, omdat deze mede hierdoor financieel gezond blijft.

Genomineerden 
Mariëlle Verhaar-Lucas & Joost Verhaar-Lucas zijn de eerste genomineerde en hebben samen Creating Art Productions. ”We helpen dansers bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent, ook op mentaal gebied. Bij ons zie je veel leerlingen opbloeien en zichzelf durven te zijn omdat ze iets hebben gevonden waar ze goed in zijn, waardoor hun zelfverzekerdheid groeit. Wij trainen onze leerlingen op drie belangrijke vlakken: op technisch vlak, op mentaal vlak en hoe te dansen met gevoel. Daarnaast helpen wij jongeren ook met ondernemen,” aldus Mariëlle en Joost. Celine Verhoef is de tweede genomineerde en is eigenaar van het platform Zakenmama. Founder Celine uit Pijnacker is Zakenmama gestart vanuit een maatschappelijke missie:”Door open en eerlijke gesprekken te voeren, brengen we een beweging op gang en doorbreken we taboes en uitdagingen rondom werk en ouderschap.” Jason Cruden is de derde genomineerde. Zijn bedrijf Clover Orthodontie streeft naar uitmuntendheid in orthodontische zorg: “We streven ernaar om een vertrouwde en toonaangevende naam te zijn in de branche, waar patiënten altijd kunnen rekenen op hoogwaardige behandelingen en een persoonlijke benadering. We streven naar voortdurende innovatie en verbetering van onze diensten, om zo bij te dragen aan de gezondheid, het welzijn en het zelfvertrouwen van onze patiënten. En natuurlijk een stralende glimlach.”

De Belofteprijs wordt uitgereikt op maandagavond 13 november. Ook om die tijd zal de Ondernemersprijs van de gemeente uitgereikt worden. Stemmen? Dat kan via www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs.