[VIDEO] Jongeren voetballen met agenten en handhavers in Rijswijk

[VIDEO] Jongeren voetballen met agenten en handhavers in Rijswijk

Woensdag 11 oktober vond er een speciale voetbalclinic plaats in de Schilp. Jongeren konden voetballen met politieagenten en handhavers in het kader van de ‘week van de Veiligheid’.

Week van de Veiligheid
Van 10 tot en met 14 oktober was het de ‘week van de Veiligheid‘ in de Gemeente Rijswijk. Door middel van verschillende activiteiten konden inwoners meer informatie ontvangen en bewustwording creëren over het thema veiligheid.

Voetbalclinic
Een vijftigtal jongeren deden mee met de clinic. Ze kregen demonstraties te zien en gingen gezamenlijk oefenen. Het doel is om op een leuke manier in aanraking te komen met politie en handhaving. Het heeft ook een wisselwerking, want het is daarnaast ook goed voor de agenten en handhavers om in contact te komen met de jongeren in de gemeente.

Bekijk hieronder de videoreportage