[VIDEO] Herberg Van Ouds ’t Nest nieuwe eigenaar

[VIDEO] Herberg Van Ouds ’t Nest nieuwe eigenaar

Het oudste café-restaurant van Rijswijk, Herberg Van Ouds ’t Nest, heeft een nieuwe eigenaar. Arno Leinweber, een ervaren horecaondernemer die zijn sporen al verdiende met onder andere Chalet Ockenburgh en Paviljoen Te Werve, zwaait er sinds Koningsdag de scepter. Hij is zeer trots het café-restaurant in het monumentale pand aan de Van Vredenburchweg te mogen runnen: ‘Ik vind het een eer om samen met mijn enthousiaste team dit in de regio zeer bekende etablissement te bestieren. Dit is een zaak van Rijswijk, voor Rijswijkers.’

Unieke beleving
Van Ouds ’t Nest is als horecagelegenheid in Rijswijk uniek, doordat het is gevestigd in een gemeentelijk monument met een rijke historie die meer dan 150 jaar terug gaat. De ligging pal naast landgoed Te Werve zorgt ervoor dat je je er waant in een groene oase temidden van de drukke stad. ‘Het is mijn bedoeling het authentieke, gezellige karakter van de herberg te behouden en tegelijkertijd als gastheer te zorgen voor een bourgondische beleving voor onze gasten,’ aldus Arno.

Vanaf oktober staan er in de herberg klassiekers van weleer op de kaart, in een driegangen-maandmenu voor €32,50, zoals gambas piri piri en het befaamde pannetje met varkensvlees. Van Ouds ’t Nest is van woensdag tot en met zondag geopend voor lunch, borrel en diner. Ook biedt het café-restaurant gelegenheid voor zakelijke lunches, vergaderingen en diners in hun ruime eetzalen. Reserveer of neem contact op met Herberg Van Ouds ’t Nest via oudenest.nl.