Zangtalent uit Rijswijk in halve finale Jazz Concours

Zangtalent uit Rijswijk in halve finale Jazz Concours

De 14-jariga Katja Kuipers uit Rijswijk is geselecteerd voor de halve finale van het Jazz Concours. Op woensdag 1 november gaat het zangtalent uit Rijswijk in Nijmegen proberen de finale te halen!

Samba
Katja Kuipers viel in de voorronde van de competitie op door haar online deelnamevideo. Hierin vertolkte ze onder andere de Braziliaanse samba, Só Danço Samba. Afgelopen week is zij hierdoor geselecteerd door de jury voor de volgende ronde.

Enige concours voor jazzmuziek
Het Jazz Concours is het enige landelijke concours voor jazz en aanverwante stijlen. mensen tussen de 12 en 21 jaar kunnen deelnemen. De bekende jazzcompetitie van het Prinses Christina Concours kent dit jaar twee Halve Finales, één in Nijmegen en één in Rotterdam. De winnaars spelen in de Finale op 18 november in het BIMHUIS in Amsterdam.

De halve finale van waarin Katja optreedt wordt gehouden in het cultuurhuis Brebl in Nijmegen. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 7,50 en zijn beschikbaar via de website van Brebl.