Muziek van Elvis Presley voor even in Rijswijk

Muziek van Elvis Presley voor even in Rijswijk

Elvis Presley, wie kent hem niet? The King of Rock and Roll gaf nooit een concert in Nederland. Voor wie de muziek van Elvis toch een keer live wil horen moet je op donderdag 9 november zeker naar de Rijswijkse Schouwburg komen. Coverband The Wanderers speelt daar dan zijn allerbeste nummers!

Sun-Sessions
Met hun nieuwe tour ‘The Wanderers Play Elvis’, staat de coverband in zalen en theaters door het hele land. Zo’n beetje alle hits van Elvis komen voorbij. Voor de pauze wordt vooral nadruk gelegd op Elvis’ Memphis-jaren en de aldaar ‘geboren’ Sun-Sessions.

Alle wereldhits
In het tweede deel van de show wordt het publiek getrakteerd op een muzikaal spektakel. Alle grote wereldhits van Elvis komen dan aan bod. Denk aan Heartbreak Hotel, Hound Dog en Blue Suede Shoes.

‘The Wanderers
De band bestaat uit Johan Struik (contrabas), Marc Burger (drums), Ron ‘Parelvet’ Smith (gitaar), Govert van der Kolm (toetsen) en Maarten Teekens (zang/gitaar). Ook worden tussen de nummers door leuke verhalen en anekdotes verteld over Elvis door  Journalist en programmamaker Kees Thies.

Tickets zijn beschikbaar vanaf slechts €21,50. Kijk op de website van de Rijswijkse Schouwburg voor meer informatie, en de ticketverkoop.