[VIDEO] Halloween in griezelig Oud Rijswijk

[VIDEO] Halloween in griezelig Oud Rijswijk

Halloween staat weer voor de deur en dat betekent dat winkelcentrum Oud-Rijswijk weer volledig werd omgetoverd tot een spookachtige griezelplek.

Artikel gaat verder onder de video

Griezelige activiteiten
Het was echt een feest voor de kinderen, waaraan de winkeliers met plezier meewerkten. Op 27 oktober tussen 16:00 en 18:00 uur waren er verschillende gratis activiteiten voor kinderen. De kinderen konden voor de Oude kerk geschminkt worden als Halloween-karakters. Ook konden ze meedoen aan de spannende speurtocht, waarbij ze in de etalage van winkels moesten gaan zoeken naar een letter. Met  het juiste woord dat deze letters vormde, konden ze een presentje krijgen.

Voor de snoepjes
Voor jonge Rijswijkers die mee deden aan Halloween was er nog meer te doen en halen. Normaalgesproken gingen  ze “trick-or-treaten” – langs de deuren gaan en snoep halen – bij de buren. Dit keer speelden de winkeliers als buren. Op de vraag: “Wat vind je nou het allerleukste aan Halloween?”, antwoordden de meeste kinderen die wij spraken met : “Snoep!”.