Auto in brand gestoken aan Kortelandseweg Nootdorp

Auto in brand gestoken aan Kortelandseweg Nootdorp

In de vroege uren van zaterdag 28 oktober kwam bij de politie een melding binnen van een woningbrand aan de Kortelandseweg in Nootdorp. Bij aankomst bleek het echter te gaan om een autobrand in een geparkeerde auto.

Auto in brand gestoken
Rond 03.30 uur kwam de melding binnen bij de hulpdiensten, die snel ter plaatse waren om het vuur te blussen. Bij aankomst ontdekten de brandweer dat de brand was aangestoken nadat een betonnen blok door de achterruit van de auto was gegooid. De daders hebben vervolgens een brandende vloeistof gebruikt om het vuur aan te wakkeren.

Onderzoek naar motieven
Er zijn geen slachtoffers gevallen bij de autobrand maar de schade is wel aanzienlijk. De politie heeft de uitgebrande auto in beslag genomen voor verder onderzoek naar de daders en de motieven achter de brandstichting.