Bibliotheek aan de Vliet organiseert ontmoeting met schrijver Abelkader Benali

Bibliotheek aan de Vliet organiseert ontmoeting met schrijver Abelkader Benali

Altijd al schrijver en presentator Abdelkader Benali willen ontmoeten? Dit is je kans, want hij komt op zaterdagmiddag 4 november naar het Huis van de Stad in Rijswijk. En jij kunt hierbij zijn, hem al je vragen stellen en natuurlijk je boeken laten signeren. Kaartjes voor de ontmoeting zijn te koop via de website van de Bibliotheek aan de Vliet, of aan de balie in één van hun vestigingen.

Abelkader Benali

Abdelkader Benali werd geboren in Marokko, maar kwam al op vierjarige leeftijd naar Nederland. Hij heeft een gigantische collectie aan boeken op zijn naam staan, zoals ‘Bruiloft aan zee’, ‘De weekendmiljonair’ en, een van zijn meest recente boeken, ‘Moeder en zoon, een verhaal over thuiskomen’.  Naast het vele schrijven is hij ook veel bezig met televisie. Zo trok hij in 2010 rond met Jan Mulder voor het tv-programma ‘Wereldkampioen van Afrika’ en was hij samen met zijn vrouw en dochter te zien in de tv-serie ‘Chez Benali’ in 2016.

Het schrijversbezoek
Op zaterdagmiddag 4 november ben je vanaf 13:45 uur welkom bij de Bibliotheek Rijswijk in het Huis van de Stad, Generaal Spoorlaan 2. De bijeenkomst is van 14:00 tot 16:00 uur. Abelkader zal niet alleen over zijn eigen leven en boeken vertellen, er is ook genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Leden van de Bibliotheek aan de Vliet betalen 3 euro voor een kaartje, niet-leden 4,50 euro. Heb je een Ooievaarspas? Dan kun je gratis naar binnen.

Heel Nederland Leest
November is een feestelijke maand voor de Bibliotheek aan de Vliet. Ze vieren Heel Nederland Leest samen met al hun bezoekers. En ze trakteren: iedereen kan het gratis boek ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl op komen halen in één van de vestigingen.