Rijswijkse fotoclub F70 bestaat 60 jaar

Rijswijkse fotoclub F70 bestaat 60 jaar

De Rijswijkse fotoclub F70 bestaat dit jaar 60 jaar. Om dit te vieren organiseert F70 op 11 november een reunie voor oude leden en een feest voor huidge leden.

Jubileum
In 1963 begonnen een paar personeelsleden van de fabriek Indola in Rijswijk met een fotoclub. Vanaf 1970 kreeg de club statuten, waarna de club de naam F70 kreeg. Het thema van het 60-jarig jubileum is  “Kleurrijk F70”. Dit wordt het hele jaar gevierd met kleurrijke activiteiten:  foto’s maken in kleur, van festivals en plaatsen waar kleurrijke foto’s gemaakt kunnen worden, zoals het Chinees Nieuwjaar, in de Bollenstreek en de Vlindertuin.

Feestplanning
De reünie en het feest worden in Wijkgebouw Stervoorde gehouden, vanaf 16:30. F70 begint dan met de reünie voor oud-leden, waarna om 17:30 het feest voor de huidge leden van start zal gaan. Ook zal er binnenkort een expositie komen van kleurrijke foto’s en er komt een jubileum fotoboek, meldt F70. Details over wanneer en waar de expositie zal plaatsvinden komen binnenkort.

Meer informatie over de reunie, het feest of de expositie kan je vinden op de website van F70